Det här har hänt: November

Jag och J har firat 3 år tillsammans. Vi firade några dagar senare med mys framför en bra serie och god hämtmat. Precis i vår stil.

Haft ett roligt samarbete. Jag är så glad att jag börjar få mer och mer samarbeten, särskilt på Instagram. Det roligaste samarbetet den här månaden var tillsammans med Trendcarpet!

Köpt terrarium och inredning till Tagg och Cera. Äntligen har jag hittat ett terrarium till Tagg! Som ni vet var jag orolig för att jag behövde hitta nytt hem till båda två då jag hade så svårt att hitta ett större terrarium till Tagg. Men sen fann jag ett. Kände sån lättnad! Eftersom det nya terrariet är betydligt större så behövdes det en hel del inredning. Jag har lagt ner så mycket tid, energi och pengar på det här projektet, så nu hoppas jag bara att allt går som planerat.

Köpt julklappar. Jag har så otroligt svårt för att hitta presenter och julklappar till andra eftersom jag har en stor rädsla att personen inte blir nöjd (sitter i sen jag var liten) och jag får sån ångest när personen ska öppna sin present. Men jag älskar också att ge saker och gärna personliga saker, och det i sin tur gör att jag känner enorm press och att det måste bli perfekt. Men jag har hittat en julklapp till J som jag hoppas att han gillar. Och så har jag och J hittat en perfekt julklapp till mina föräldrar (läs om det i inlägget under). Nu har jag bara några få julklappar kvar. Måste bara lista ut vad jag ska köpa.

Blivit Pescitarian. Det här året har jag slutat med både nötkött och fläskkött. Slutade med fågel i april 2020. Nu i november slutade jag med fläskkött och det är riktigt tufft måste jag erkänna, speciellt nu vid jul då jag älskar julskinka. Men bara jag hittar några vegetariska varianter så blir det nog lättare. Jag äter fortfarande mejeriprodukter, fisk och skaldjur. Jag kommer ta bort en sak i taget för att tillslut äta vegansk kost. Men jag måste ha tålamod, för det måste få ta tid. Det är en stor omställning. Och jag är den enda i min närhet som äter vegetariskt.

Skickat remiss till mag- och tarm. Äntligen!! Jag har fått hjälp med att skicka en egenremiss och jag hoppas att de tar emot den och hjälper mig ta reda på vad det är för fel på min mage. Jag blir så fruktansvärt begränsad i min vardag. Vissa dagar är bättre än andra, men det hindrar mig från så mycket saker och jag är beroende av andra. Jag måste ha skjuts i princip överallt, jag kan inte handla, åka buss, gå på mina möten utan att rädslan för att få ont finns där. Några enstaka tillfällen nu senaste två veckorna har jag lyckats ta mig till möte, åka bussen och hämta ut paket. Men jag kan inte ens ta en promenad. Jag måste i princip hålla mig i närheten av där jag bor. Jag hoppas verkligen jag får hjälp. För så här kan jag inte leva. Är så otroligt trött på det.

Sett alla säsonger av The Big Bang Theory. Enda positva med att ha stannat hemma så mycket (på grund av magproblemen jag nämnde) är att jag kan se mycket serier. Jag har sett klart TBBT och jag totalt älskar den serien! Den är så härlig, rolig och lättsam. Blev så ledsen när jag fick reda på att serien lades ner och inte fick fler säsonger. Man kan aldrig få för mycket av TBBT. Kan se serien om och om igen!