Empties #44

ACO Caring Shower Oil Parfymerad

Den här duscholjan gillar jag. Den är lätt att duscha av och lämnar ingen hinna, men får ändå huden att kännas återfuktad efteråt. Det enda negativa är doften. Den är inte trevlig alls. Doftar typ parfymfritt, fast starkare, om ni förstår vad jag menar? Det är kanske oljorna i den som doftar? Men jag tycker att ska det va parfym i så borde det dofta gott, i alla fall ha en specifik doft.

ACO är cruelty free och denna är vegansk.

Palmolive Wellness Massage Shower Gel
(Denna borde gå att köpa i vanlig matbutik, så som ICA, Coop etc)

Den här duschgelen var ingen favorit. Det är en blandning av duschgel och skrubb, och denna är en saltskrubb. Jag har alltid haft svårt för saltskrubbar, då jag tycker att det svider på kroppen. Jag föredrar sockerskrubb eller t.ex. kokosskrubb. Men denna doftar ganska gott, och funkade på för mig när jag använde den max en gång varannan vecka ungefär. Det är ingen produkt jag kommer köpa igen.

Palmolive är inte cruelty free, vilket innebär att de testar eller låter sina produkter testas på djur.

Decubal Dry Scalp Treatment

Jag har alltid haft problem med torr och kliande hårbotten, och jag blev tipsad om denna. Eftersom den är väldigt viktig så gjorde jag det. Jag tycker inte om den särskilt mycket. Den lugnade absolut min hårbotten, men jag upplevde att den kylande effekten den ger, var lite för stark. Och mitt hår blev fort fett. Jag tycker den var svår att skölja ur. Men har ni torr hårbotten som lätt kliar, så kan den absolut vara värd att testa. Den var ingenting för mig.

Decubal är cruelty free.

Inlägget innehåller adlink