Empties #51
Inlägget innehåller annonslänkar
 
Human+Kind Shower Mousse Grapefruit Delight - LÄNK
 
Avskyr! Den här var verkligen ingenting för mig. Den doftar alldeles för starkt och gav mig migrän. Dessutom torkade den ut min hud också, och min hud kliade enormt mycket efter användning av denna. Min kropp gillar verkligen ingenting från det här märket... 
 
ACO Caring Shower Oil Parfymerad - LÄNK
 
Helt okej! Men doften är inte nice alls faktiskt. Den doftar konstigt på något sätt, inte fräscht. Men denna duscholja gör huden mjuk och torkar inte ut. Jag föredrar ofta duscholjor under hösten och vintern eftersom jag har väldigt torr hud. Denna gjorde sitt jobb. Men på grund av doften kommer jag förmodligen inte att köpa den igen. ACO är cruelty free och de flesta produkter, inklusive denna, är veganskt!
 
 Eucerin DermoPurifyer Protective Fluid SPF 30 - LÄNK
 
 
Gillar! Den här är en av få SPF som faktiskt funkar på mig. Den lämnar huden matt, lämnar ingen fet hinna och sjunker in ganska fort. Denna funkade fint under sommaren då den mattade ner min oljiga och feta hy som gärna träder fram på sommaren, men var inte särskilt återfuktande och funkade därför inte under vinterhalvåret för mig eftersom min hud blir torr och känslig då. Kommer inte köpa denna igen då jag har hittat en annan som funkar året runt för mig. Eucerin är inte cruelty free.