Projekt”No Orange”

Såhär såg mitt hår ut efter 3 omgångar blondering + en omgång askblond hårfärg.

Såhär såg det ut efter två omgångar med ”no orange shampoo”

Om ni läste mitt förra inlägg så förstår ni redan vad jag har gjort. Kort sagt så tröttnade jag på den livlösa färgen jag hade och ville få en askblond/mörkblond färg istället. Jag visste att det skulle bli svårt, men inte helt omöjligt då jag gjort det förut. Vi kan väl säga, utifrån bilderna, att det inte riktigt blev som jag tänkt mig.

I panik köpte jag schampot på bilden efter att ha läst många bra recensioner, i hopp om att kunna neutralisera de orangea tonerna en aning. Efter två omgångar med schampot ser jag en liten förändring, men håret är fortfarande orange och jag har blonda fläckar här och där. Inte direkt det resultat jag ville ha.

Men eftersom schampot fått så mycket bra omdömen, så ger jag det en chans till. Har inte direkt några andra val just nu. Har precis tvättat håret och har schamponerat med denna i två omgångar igen, och dessutom låtit det sitta i längre. Så vi får väl se hur det blir. Funkar inte det här så vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Raka av mig håret, kanske?

Har färgat håret så många gånger (började när jag var 6 år) och i alla möjliga färger och kombinationer, men det är inte ofta det blivit såhär illa.

Jag kommer säkert få kommentarer om att jag ska gå till frisör, men hade jag haft pengarna till det så hade jag inte försökt själv från första början.