Saker jag ser fram emot
♥ Min bror och brorsdotter kommer hit över julen. Ska bli så mysigt! Var längesen vi firade jul tillsammans. De stannar bara ett par få dagar, men det är bättre än ingenting. Så det ser jag fram emot! 
 
♥ Jag har skickat in sista inlämningsuppgiften (specialiseringsarbetet där jag la fokus på hjärtklaffoperation och vilka hjärtklaffproteser det finns samt för- och nackdelar med dessa), nu väntar jag bara på betyg. Sen är alla kurser klara och om lite mer än 2 veckor är jag utbildad undersköterska. Känns verkligen så skönt! 
 
♥ Jag har fått några intervjuer inbokade. Jag söker jobb för fullt nu när utbildningen är klar, och hittills har jag haft en intervju och har några till planerade. Hoppas såklart jag får något av jobben! Är ändå skönt att det är i rullning och något händer. Ser fram emot vad arbetslivet har att erbjuda. 
 
♥ Ser också fram emot några lugna dagar med promenader, serietittande, tända ljus och gott att äta och dricka. Det var längesen jag kunde slappna av och bara ta en lugn dag utan att få ångest och dåligt samvete för att jag känt att jag slösat tid. Det är verkligen välbehövligt!