Det här har hänt: Oktober

Jag har sett alla Harry Potter-filmer. Jag vet att jag är väldigt sent ute med det, men nu har jag i alla fall sett filmerna. Och ska jag vara ärlig förstår jag inte hypen alls, för så bra var det inte... Det är nog inga filmer jag kommer att se om.

Jag har bakat veganska kanelbullar. Jag hade sån sjuk craving på kanelbullar i början av oktober, så J och jag bakade bullar tillsammans och det blev faktiskt lyckat! Vi bakade faktiskt bullar två gånger under oktober. Tror jag har fått intresse för att baka.

Jag har tagit massa blodprover. Det fylldes väldigt många rör blod för att försöka ta reda på vad som är fel på min kropp. Jag har inte hört någonting från läkaren om svaren, så jag antar att de inte hittade något fel den här gången heller. Fruktansvärt irriterande när man vet att någonting är fel men alla prover visar att ingenting är fel.

Jag har färgat håret flertalet gånger. Som ni minns så försökte jag bli blond, men det orangea ville inte försvinna (ni kan läsa mer om det HÄR). Använde no orange-schampo i flera omgångar, men det orangea var (är) riktigt envis och ville helt enkelt inte försvinna, men det blonda hade börjat få blå nyans på grund av schampot så det såg verkligen hemskt ut tillslut. Så jag gav upp. Jag köpte ljus askblond (ville ha extra ljus askblond egentligen) och färgade över alltihop med, och det blev hyfsat bra. Men det orangea är kvar. Det vill seriöst inte försvinna. Mitt stackars hår mår inte så bra just nu och jag skulle veeerkligen behöva en klippning.

Jag har haft ett par riktigt trevliga samarbeten! Jag är så glad att jag börjat få samarbeten igen, både här och på Instagram. Jag har haft lite olika, men några är Marc Mirren, BGA och Hugo & Celine. Och det ser ut som det blir lite roliga samarbeten i november också om det blir som planerat. Så kul!

Jag har äntligen hittat ett terrarium till Tagg! Det är inte så stort som jag sökte efter egentligen, men det är betydligt större än vad han har nu. Så han får mycket mer utrymme att röra sig på. Det känns så bra! Dessvärre har terrariet en spricka (som jag visste om när jag köpte det), som jag på något sätt måste fixa. Kanske får prata med en glasmästare eller försöka mig på att fixa det själv med akvariesilikon. Jag har ett tag på mig att komma på det, för jag har så mycket saker att köpa innan Tagg kan flytta in. Jag ska bland annat köpa en byrå som terrarierna ska stå på, en armatur och lysrör till det nya terrariet, inredning, växter och lite annat. Jag vill bara få klart allting nu. Jag har inget tålamod och jag hatar att det drar ut på tiden. Men jag har i alla fall fixat terrarium och jag har pengarna till byrån, så nu behöver jag bara spara pengar till resten av grejerna.

Jag försökte mig på att göra en pumpa. Jag har faktiskt aldrig gjort pumpor till halloween, inte ens när jag var liten. Min familj har aldrig varit så inne på att fira saker eller göra saker. Men J överraskade mig med två pumpor som jag skulle få leka lite med. Men det var svårare än jag trodde. Fick inte ens av toppen på pumpan, haha! Så jag väntar på att J ska bli frisk så ska han få hjälpa mig.

Mina magbesvär har blivit värre igen. Tyvärr kom jag in i ett skov igen. Jag mådde "bra" under en månad och nu är det tillbaka. Alla tester och värden ser bra ut, inget att anmärka. Så jag vet inte vad som är fel, men ni som har följt mig ett tag vet att jag tror jag har ibs. Tyvärr verkar ingen läkare jag har träffat velat utreda det. Så jag försöker leva så FODMAP-vänligt som möjligt, men det är så himla svårt eftersom jag försöker sluta med kött och nästan alla vegoprodukter innehåller lök och soja. Magen är så illa just nu att jag knappt kan ta mig ut med Charlie och gå runt huset. Jag känner mig så handlingsförlamad. Jag bara hoppas att det blir bättre snart, för jag orkar inte ha det såhär längre.